TUPAI S.A. a fost înființată în 1976 și se remarcă prin fiabilitate, forme unice și soluții tehnologie inovatoare.

Datorită investițiilor mari în modele originale, marca Tupai a devenit lider în crearea de accesorii și echipamente metalice de calitate și design recunoscute. Proprietățile tehno- logice avansate, investițiile continue în procesul de producție și controlul fiecărei etape a producției fac posibilă introducerea produselor care îndeplinesc doar cele mai înalte standarde de calitate.

Fiecare produs este fabricat în mod integrat într-un proces tehnologic avansat, care include etape precum: forjare, turnare sub presiune, debavurare, prelucrare, lustruire, până la procesul de galvanizare, ceea ce oferă posibilitatea de a crea peste 140 de finisaje diferite.

Faptul că toate aceste etape au loc în propria fabrică din Portugalia, oferă posibilitatea de a controla întregul proces de producție, de la prelucrarea materiei prime până la produsul final. Rezultatele sunt produse unice de cea mai bună calitate, datorită cărora marca Tupai a câștigat recunoaștere în întreaga lume.

TUPAI - TEXTURA 5S

TUPAI - 45 ANI

TUPAI - SHOWREEL 2021

TUPAI - PRODUSE

TUPAI - CATALOG NOU

TUPAI - 44 ANI

TUPAI PARIAZĂ ȘI FACE!

Investind masiv în designul autorilor originali, Tupai deschide calea pentru modele exclusive și furnizează o gamă largă de accesorii metalice și hardware de calitate și design recunoscute. Caracteristicile lor tehnologice avansate, rezultatul investițiilor continue în procesul de fabricație, permit producerea de înaltă calitate și numeroasele teste pentru a controla permanent în timpul diferitelor etape de fabricație, sunt asigurate de această calitate.

LA TUPAI ne pasă!

Certificarea calității prin NP EN ISO 9001:2008 este o referință în ceea ce privește grija față de cerințele clienților, iar licența de mediu NP EN ISO 14001:2004, fiind prima companie portugheză din acest sector care a obținut-o, conferă Tupai un înalt simț al responsabilității față de mediu.

Tupai știe și face!

Specializată în producția și finisarea produselor metalice (alamă, zamac și oțel), remarcă creșterea puternică a capacității industriale și diversitatea proceselor de producție. Capacitatea de a controla întregul proces de producție, de la materia primă până la produsul final. Forjarea și ștanțarea la rece, injectarea, prelucrarea, vibrarea, șlefuirea, lustruirea și placarea sunt încrederea cu care Tupai se prezintă pe piață.

TUPAI LUCREAZĂ ÎNTR-O MANIERĂ CERTIFICATĂ

ISO 14001

certificado-iso14001.jpg

ISO 9001

certificado-iso9001.jpg

Anti Foc

anti-fire.jpg

Elemente SWAROVSKI

swarovski-elements.jpg

Tupai Romania

500240 Brașov,
Str. Fundătura Hărmanului, Nr. 1

Contact